A hajhosszabbításról

Korábban szinte elképzelhetetlen volt, hogy egyik napról a másikra több hónapos hajnövesztés és hajápolás nélkül jelentős hosszal nőjön a hajunk.
Csak csodáltuk a sztrárok hihetetlen mértékű átváltozásait, frizuraviseletek és hajhosszúságuk változatosságát.
Mára igencsak megváltozott a helyzet és már nem csak a sztároknak és a tehetősebbeknek van lehetősége, hogy hosszabb és dúsabb hajat viseljenek akár néhány perc múlva.
A hajhosszabbítás és hajdúsítás egyre növekvő népszerűségét mutatja Hazánkban. Mára már rengeteg piacvezető cég minőségi póthajai állnak rendelkezésünkre, valamint egyre több hajpótlási technika közül választhatunk, amely közül mindenki megtalálhatja számára a legmegfelelőbbet.
Több éves tapasztalattal rendelkezünk, amelyet itthon és külföldön sajátítottunk el, rendszeres továbbképzésen veszünk részt, ahol a legújabb hajhosszabbítási-dúsítási módszereket tanuljuk meg és alkalmazzuk. Szeretnénk megosztani tapasztalatainkat, segíteni azon Hölgyeknek/Lányoknak akik szeretnének dús és hosszú hajkoronát, de még van bennük némi kétely, rosszabb esetben csalódottság vagy egyszerűen csak érdeklődnek a téma iránt. A sokszor a nőiesség egyik szimbólumának emlegetett dús, hosszú haj sokféle módszerrel elérhető a blog további részében igyekszünk bemutatni az ismertebbeket és a kevésbé ismert hajhosszabbító technikákat. Kitérünk a meghosszabbított haj (és póthaj) ápolására, igyekszünk további hasznos tanácsokkal ellátni a hajhosszabbítás előtt állókat és azokat is, akik már póthajat viselnek.

Reklámok